Kurssiehdot

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistuksen kurssisivulla sekä sähköpostitse, ja ilmoittautumisesi on sitova. Rekisteröitymällä hyväksyt Unidentin kurssiehdot.

 

Vahvistus ja laskutus
Unident lähettää kurssivahvistuksen ja laskun. Ilmoita meille puhelimitse tai sähköpostitse, jos et ole saanut vahvistusta rekisteröitymisen jälkeen.

 

Kurssimaksu ja maksaminen
Kurssimaksu on maksettava kurssikohtaisissa tiedoissa määriteltyjen ehtojen mukaisesti. Maksun laiminlyönnistä tai maksuviivästyksestä on oikeus periä lain mukainen maksu ja viivästyskorko.

 

Peruttu kurssi
Unident pidättää oikeuden perua kurssi esim. sairastumisen, liian vähäisen osanottajamäärän tai meistä riippumattomien syiden (force majeure) johdosta. Tässä tapauksessa 100 % mahdollisista maksuista palautetaan.

 

Ilmoittautumisen peruminen
Ilmoittautumisen peruutus tulee tehdä kirjallisesti.

  • Mikäli peruutus tapahtuu yli 30 vrk ennen tilaisuutta, veloitetaan 10 % kurssin hinnasta.
  • Mikäli peruutus tapahtuu 7-30 vrk ennen tapahtumaa, veloitetaan 50 % kurssin hinnasta.
  • Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 6 vrk ennen tapahtumaa tai poisjäännistä ei ilmoiteta veloitetaan koko kurssimaksu.

Jos kurssille ilmoittautunut itse on estynyt osallistumasta, on mahdollista siirtää osallistuminen toiselle henkilölle vastaanotolla. Kyseisen henkilön nimi ja matkapuhelinnumero tulee tällöin ilmoittaa Unidentille puhelimitse tai sähköpostitse viimeistään 3 päivää ennen kurssin alkamista.

Veloituksettomissa tapahtumista veloitamme 50 euron saapumatta jättämismaksun, ellei peruutusta tehdä viimeistään 24 tuntia ennen tapahtumaa.