Castellini

Autamme mielellämme ja annamme neuvoja Castellinin hammashoitoyksikön mukauttamiseksi täysin klinikkasi tarpeiden mukaisiksi.
Ota yhteyttä puhelimitse 020 177 2372, kun haluat tietää enemmän tuotteista tai käytä yhteydenottolomakettamme.

Puma ELI R

Edullinen malli laadun tunteella.
Hammaslääkäri voi mukauttaa Puma ELI R mallin vastaamaan klinikan tarpeita.

Puma Eli Ambidextrous

Ambidextrous malli on suunniteltu täydellisen sopivaksi vasen- / oikeakätiseen työskentelyyn.

Skema 5

Skema 5 malli on suunniteltu erityisesti oikojien tarpeiden mukaan. Hygieniajärjestelmät ovat sertifioitu, joka takaa korkean turvallisuustason.

Skema 6

Skema 6 on malli suukirurgian ja juurihoitoa paljon päivittäisessä työssään tekeville hammaslääkäreille. Skema 6 mallissa on edistyksellinen käyttöä opastava ohjauspaneeli erilaisilla grafiikoilla.

Skema 8

Edullinen malli laadun tunteella.
Hammaslääkäri voi mukauttaa Puma ELI R mallin vastaamaan klinikan tarpeita.

Finndent

Kotimainen valmistaja on tuonut markkinoille uudet Q-sarjan tuotteet. Hammashoitoyksikkö, joka kestää koko hammaslääkärin uran. Kosketusnäyttöpaneeli on graafisella käyttöliittymällä. Ulottuva varsisto mahdollistaa laajan työalueen.

Q2

Q2 mukautuu vaivattomasti erilaisiin hammasklinikan tiloihin: se voidaan asentaa tavalliseksi lattiayksiköksi tai asentaa kattoon, jolloin se istuu sujuvasti myös rajoitettuun tilaan.

Q8

Q8 on tehokas hammaslääketieteen yksikkö, jossa on kompakti muotoilu ja loputon määrä räätälöintivaihtoehtoja.

Q10

Q10-yksikkö on tarjoamamme edistyksellisin ja suorituskykyisin hammaslääketieteen yksikkö. Se on Q-tuoteperheen nykyinen premium-malli ja edustaa täydellisyyttä toimivuuden ja ominaisuuksien suhteen.

Onko sinulla kysyttävää hoitoyksiköistämme?

Hygienia & desinfiointi

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman tuotteita, joita tulee käyttää hoitotuolien ja muiden klinikan pintojen kunnolliseen puhdistukseen ja desinfiointiin.