Onko sinulla kysyttävää hoitoyksiköistämme?

Castellini

Autamme mielellämme ja annamme neuvoja Castellinin hammashoitoyksikön mukauttamiseksi täysin klinikkasi tarpeiden mukaisiksi.
Ota yhteyttä puhelimitse 020 177 2372, kun haluat tietää enemmän tuotteista tai käytä yhteydenottolomakettamme.

Puma ELI R

Edullinen malli laadun tunteella.
Hammaslääkäri voi mukauttaa Puma ELI R mallin vastaamaan klinikan tarpeita.

Puma Eli Ambidextrous

Ambidextrous malli on suunniteltu täydellisen sopivaksi vasen- / oikeakätiseen työskentelyyn.

Skema 5

Skema 5 malli on suunniteltu erityisesti oikojien tarpeiden mukaan. Hygieniajärjestelmät ovat sertifioitu, joka takaa korkean turvallisuustason.

Skema 6

Skema 6 on malli suukirurgian ja juurihoitoa paljon päivittäisessä työssään tekeville hammaslääkäreille. Skema 6 mallissa on edistyksellinen käyttöä opastava ohjauspaneeli erilaisilla grafiikoilla.

Skema 8

Edullinen malli laadun tunteella.
Hammaslääkäri voi mukauttaa Puma ELI R mallin vastaamaan klinikan tarpeita.

Finndent

Kotimainen valmistaja on tuonut markkinoille uudet Q-sarjan tuotteet. Hammashoitoyksikkö, joka kestää koko hammaslääkärin uran. Kosketusnäyttöpaneeli on graafisella käyttöliittymällä. Ulottuva varsisto mahdollistaa laajan työalueen.

Q2

Q2 mukautuu vaivattomasti erilaisiin hammasklinikan tiloihin: se voidaan asentaa tavalliseksi lattiayksiköksi tai asentaa kattoon, jolloin se istuu sujuvasti myös rajoitettuun tilaan.

Q8

Q8 on tehokas hammaslääketieteen yksikkö, jossa on kompakti muotoilu ja loputon määrä räätälöintivaihtoehtoja.

Q10

Q10-yksikkö on tarjoamamme edistyksellisin ja suorituskykyisin hammaslääketieteen yksikkö. Se on Q-tuoteperheen nykyinen premium-malli ja edustaa täydellisyyttä toimivuuden ja ominaisuuksien suhteen.

Hygienia & desinfiointi

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman tuotteita, joita tulee käyttää hoitotuolien ja muiden klinikan pintojen kunnolliseen puhdistukseen ja desinfiointiin.