Autoklaavit

Tuotteiden valmistajat ovat suuria maailmanlaajuisia toimijoita, joka takaa tehokkaan ja luotettavan välinehuollon sekä korkean potilasturvallisuuden.

Desinfioivat pesukoneet

Tethys täysautomaattiset pesukoneet ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia välinehuoltoon. Dokumentoi pesuprosessin sisäiseen muistiin.

Ultraääni

Elmasonic S laitteita on saatavissa 16 eri koossa. Mikroprosessoriohjattua ultraäänipuhdistustekniikka ja käyttäjäystävällinen LED-näyttö varmistavat erinomaisen toiminnan.

Haluatko ohjausta?

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä.

Konehuone

Hyvin toimiva konehuone on välttämätöntä klinikalla. Ilman toimivia laitteita ja niiden teknistä tukea toiminta pysähtyy nopeasti. Meillä on tarjota paineilmalaitteet, imumoottorit amalgaamierottimilla ja paljon muuta Cattanilta, markkinoiden johtavalta tuotemerkiltä.

Ota yhteyttä täällä

Turbiini, Käsikappale, Kulmakappale

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman kestäviä ja vahvoja instrumentteja, jotka edistävät tehokasta hoitoa. Turbiinit, korkealaatuiset käsi- ja kyynärpäät sekä kaikki niihin liittyvät kärjet.

Käy verkkokaupassa

Valaistus klinikalla

Meillä on valaistus, jossa on erinomaiset valinnat sijoitteluun ja valon säätöön. Yksikkö- alt. kattoasennus ja liikkumattomalla tunnistimella tai ilman päälle- ja poiskytkentää varten. Suunniteltu ja valmistettu luomaan mahdollisimman luonnollista päivänvaloa työpaikallesi.

Ota yhteyttä täällä